1x1
Lookbook

TOKYO

Paris - April 1, 2016

Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-8Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-13Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-35Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-44Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-29Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-47Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-27Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-39Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-18Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-49Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-16Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-31Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-40Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-50Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-10Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-36Collage_Vintage_Reiss-Pleated_Skirt-Blue_Shirt-Palais_de_Tokyo-30Cazadora Cuero/Biker Jacket: Sandro, HERE
Camisa/Shirt: Reiss, HERE
Falda/Skirt: Reiss, HERE
Bolso/Bag: Reiss, HERE
Botines: Céline
Pendientes/Earrings: Topshop, HERE

Up!

Instagram